افتتاح ۱۱۰ کتابخانه جدید و تألیف ۶۰۰ عنوان کتاب توسط نیروی زمینی ارتش
افتتاح ۱۱۰ کتابخانه جدید و تألیف ۶۰۰ عنوان کتاب توسط نیروی زمینی ارتش
فرمانده نیروی زمینی ارتش از افتتاح ۱۱۰ کتابخانه جدید و تألیف ۶۰۰ عنوان کتاب در سطح این نیرو در سال گذشته خبر داد.

پایگاه خبری ، تحلیلی «خبر مفید»؛ به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در مراسم رونمایی از تازه‌های نشر «مانز» که صبح امروز (شنبه) در سرای اهل قلم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد، صراط مستقیم را راه ائمه اطهار (ع) و راه پیامبران الهی دانست و اظهار داشت: امروز ولایت فقیه و تبعیت از رهنمود‌های ایشان نماد قدم گذاشتن در صراط مستقیم است.

امیر سرتیپ حیدری افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی همیشه تأکید بر حمایت از جامعه علمی کشور دارند و بر نهضت کتاب‌خوانی و نشر علم تأکید فرمودند. معظم‌له در این مسیر پیشگام هستند و هر گوشه از نمایشگاه بین‌المللی کتاب نشان می‌دهد که بالاترین وقت را برای بازید از نمایشگاه کتاب اختصاص دادند.

فرمانده نزاجا با اشاره به اهمیت دانش، علم و آموختن، گفت: اولین آیه‌ای که به پیامبر اعظم (ص) نازل شد با «إقرَأۡ بِٱسمِ رَبِّکَ ٱلَّذِی خَلَقَ» شروع شد. رسول خدا به ما آموختند که باید بخوانیم تا آگاه و توانا باشیم. کسی که می‌داند و می‌فهمد، فضیلت دارد بر کسی که نمی‌داند.

وی با تأکید بر اهمیت وقت صرف کردن در حوزه کتاب و کتابخوانی تأکید کرد: باید کتاب، ناشر و کتاب‌خوانان را همیشه تکریم کنیم و برای آن‌ها ارزش قائل شویم.

امیر سرتیپ حیدری به ارائه گزارشی درخصوصو اهمیت کتاب و کتابخوانی در نزاجا پرداخت و عنوان کرد: بیش از ۲۲۰ پادگان در نزاجا داریم؛ در تمام این پادگان‌ها حداقل ۲ کتابخانه وجود دارد که یکی از آن‌ها تخصصی و روزانه به‌روز می‌شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: یک کتابخانه تخصصی در حوزه نشر دفاع مقدس در اکثر کتابخانه‌های پادگان‌ها ایجاد کرده‌ایم و امروز ۴۰ عنوان کتاب رونمایی می‌کنیم که حاوی دانش سرشاری در موضوع دفاع از جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی اضافه کرد: از سال گذشته تا به امروز ۱۱۰ کتابخانه جدید و مجهز به دانش روز را افتتاح و ۶۰۰ عنوان کتاب را در ابعاد مختلف مورد نیاز نزاجا تألیف کردیم.

امیر سرتیپ حیدری خاطرنشان کرد: کتابخانه‌های معاونت آمورش نزاجا به اندازه یک دانشگاه برای اهل علم دانش‌افزایی می‌کنند و امروزه این معاونت به‌عنوان یک مرجع علمی دانش‌افزایی به جامعه علمی و کتابخوان کشور افزوده شده است.